logo
www.oXRISTOS.com          "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®"
Αρχική
ΑΓΑΠΗ & ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®
Δράση των Θεραπειών
Σχετικά με εμάς
Η " ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ® "
Η "Μεταμόρφωση"
"Καθαρισμοί"
"Προγραμματισμοί"
Ενεργειακές Κάρτες
Κρυσταλλοθεραπεία
Πρόληψη και Θεραπεία
Ψυχή και Πνεύμα
Ψυχή και Κάρμα
Σημαντικά Ερωτήματα
Επαφή μαζί μας


 
 

                                                                                                    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ"



Η λεγόμενη "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ"
θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία "μη παρεμβατική" μορφή της λεγόμενης "εναλλακτικής ιατρικής/θεραπείας", η οποία λειτουργεί αποκλειστικά με πνευματικό τρόπο, δηλαδή με τη θετική σκέψη, τη θετική ενέργεια, με τη δύναμη της προσωπικής και συμπαντικής Αγάπης, χωρίς τη χρήση φαρμάκων ή άλλων ιατρικών, φαρμακευτικών, ομοιοπαθητικών θεραπευτικών παρασκευασμάτων ή άλλων τέτοιων ή παρόμοιων θεραπευτικών μοντέλων, για αυτό και δεν έχει καθόλου παρενέργειες στο θεραπευόμενο.
Η Πνευματική Θεραπεία ήταν γνωστή στην Αρχαία Ελλάδα και εφαρμόζεται από την αρχαιότητα σε διάφορους λαούς και πολιτισμούς.

Στην εποχή μας η πνευματική θεραπεία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη.
Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τη Γερμανία, όπου το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριό της έχει αναγνωρίσει την Πνευματική Θεραπεία ως "νόμιμο επάγγελμα", θέτοντας τέρμα σε άδικους "διωγμούς" πνευματικών θεραπευτών, οι οποίοι είχαν διεθνώς κατά καιρούς στο παρελθόν χαρακτηριστεί ως "τσαρλατάνοι" !!!





                                                ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ-ΣΥΣΤΗΜΑ  "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®"


Το θεραπευτικό μας μοντέλο-σύστημα "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®" βασίζεται στις αρχές της λεγόμενης Πνευματικής Θεραπείας.

Η δύναμη που δρα και θεραπεύει κατά την εφαρμογή του θεραπευτικού μας μοντέλου "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®" είναι πρωτίστως η ΔΥΝΑΜΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ της ΑΓΑΠΗΣ του ΘΕΟΥ !!!

Ο ΘΕΟΣ είναι ο Μέγιστος Γιατρός και Θεραπευτής όλων των παθήσεων και κάθε είδους δυσαρμονίας σε όλα τα επίπεδα και διαστάσεις της ανθρώπινης υπόστασης !!!!!!!

Άλλωστε και τα θαύματα του ΧΡΙΣΤΟΥ, των Αγίων Αποστόλων, και όλων των άλλων Αγίων της Χριστιανικής Εκκλησίας συνιστούν Πνευματική Θεραπεία ανάλογης μορφής ή έκφρασης με την εφαρμογή του θεραπευτικού μας μοντέλου "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®", καθώς γίνονταν με "μη παρεμβατικό" τρόπο, μέσω της Αγάπης, της Χάριτος και της Δύναμης του ΘΕΟΥ !!!


Κατά μία καινοτόμο πνευματική-φιλοσοφική προσέγγιση δεν (εν)υπάρχουν καν "αρρώστιες", απλούστατα γιατί αυτά που (εν)υπάρχουν, είναι μόνο αυτά που δημιούργησε και δημιουργεί ο ΘΕΟΣ !!!
Δημιούργησε ποτέ ο Θεός αρρώστιες; ΟΧΙ, γιατί ο Θεός είναι η Απόλυτη ΑΓΑΠΗ, και ως ΘΕΟΣ Απόλυτης Αγάπης δεν είναι ποτέ δυνατό να δημιουργήσει συγχρόνως κάτι που φθείρει ή καταστρέφει τα ίδια του τα Δημιουργήματα!
Αυτά που υπάρχουν είναι επομένως "δυσαρμονίες" ανάμεσα σε ψυχή-πνεύμα-σώμα και "διαταραχές" στην ροή της ενέργειας σε διάφορα επίπεδα της ανθρώπινης υπόστασης, που εκδηλώνονται ως ανεπιθύμητα "συμπτώματα".

Ο ρόλος του πνευματικού θεραπευτή κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του θεραπευτικόυ μοντέλου "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®" είναι,
με τη δύναμη της αγάπης και του πνεύματός του, σε πρώτο στάδιο να εισχωρήσει σε ανώτατα πνευματικά επίπεδα και διαστάσεις του "πάσχοντος", αντλώντας παράλληλα την Αγάπη-Ενέργεια του ΘΕΟΥ, και με τη Δύναμη και τη Χάρη Της να "ξεριζώσει" από εκεί τα αίτια όλων αυτών των ανεπιθύμητων συμπτωμάτων και εκδηλώσεων στα "κατώτερα επίπεδα" (δηλαδή πρωτίστως στο φυσικό σώμα - αλλά όχι μόνο), και σε δεύτερο στάδιο να ενεργοποιήσει τις αυτοϊάζουσες ικανότητες του "πάσχοντος" για να επέλθει η θεραπεία του.

Είναι λοιπόν προφανές, ότι για την επίτευξη αυτού του στόχου δεν χρειάζονται φάρμακα, ούτε άλλα παρόμοια "γιατροσόφια", αφού όλα αυτά στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσαν να δράσουν μόνο στο φυσικό σώμα, ενώ - όπως προαναφέραμε - τα αίτια για τα ανεπιθύμητα σωματικά συμπτώματα και εκδηλώσεις βρίσκονται αλλού, εκεί δηλαδή που μόνο η Πνευματική Θεραπεία και ιδιαίτερα το θεραπευτικό μοντέλο "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®" με τη Βοήθεια, τη Χάρη και την Αγάπη-Ενέργεια του ΘΕΟΥ μπορεί να εισχωρήσει και να "ξεριζώσει" !!!




                                                                                                   ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ:

Ακόμα και μετά την "ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ®"ή οποιαδήποτε άλλη μορφή πνευματικής θεραπείας που προσφέρουμε, εμείς δεν αποτρέπουμε τους θεραπευόμενους που μας εμπιστεύονται, να επισκεπτούν και να δεχτούν συνδυαστική ή συμπληρωματική θεραπεία και αγωγή από γιατρούς ή άλλους επιστήμονες/ειδήμονες (π.χ. ομοιοπαθητικούς, ψυχολόγους, μασέρ, φυσιοθεραπευτές, κτλ), κάνοντας χρήση φαρμάκων ή/και εφαρμογή άλλων πρακτικών, αλλά αντίθετα, τους προτρέπουμε προς κάτι τέτοιο, όταν αυτό κρίνεται ωφέλιμο ή αναγκαίο!
Για αυτό λοιπόν ξανατονίζουμε, ότι δεν αποσκοπούμε στο να καταργήσουμε τη σχολική ή την εναλλακτική ιατρική ή τις άλλες επιστήμες και πρακτικές, οι οποίες συνδράμουν στην ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία των ανθρώπων !!!

 

 

 

 

   

   

 

 

 

 

 

 

 

www.oXRISTOS.com - www.oAGGELOSmou.com  | info@oXRISTOS.com - info@oAGGELOSmou.com